O nama

Biljna ljekarna Plantamedic je ustanova holističkog tretiranja zdravlja i tegoba, osnovana 26.04.2019 godine u Slavonskom Brodu, uz pomoć mnogih znanja dosljednih poimanju tijela i duha, sa naglaskom na posao koji naše tijelo odrađuje u sinergiji s ljekovitim biljem.

Plantamedic se temelji na osnovnim farmaceutskim vještinama uz nadopunu fitaromaterapeutskog usavšavanja, gdje je pristup čovjeku i prihvačanje same osobe uz kontekst tegobe najbitini segment opisa uz šaroliku ponudu pomoći iz prirode. Biljna ljekarna Plantamedic njeguje kvantnu medicinu i personalnu medicinu u opisu svoga posla, gdje se duhovno ulaže u cjelovitu sliku bitnosti sadržaja i proizvoda.

Izabrani proizvodi odnosno prirodni materijali ove biljne ljekarne pripadaju najviše rangiranim preparatima obzirom na organski kontroliran uzgoj bilja sa organskim pripadajućim certifikatom. Poznavajući točno porijeklo, oblik, indikaciju na temelju potrebnih kliničih ispitivanja i dokaza i cjelokupan kemotip, radosno Vam nudimo najbolje prirodne načine prevencije i intervencije tegoba tim istim prirodnim oblicima ozdravljenja.

Sve turbulencije današnjice se svode na poimanje pronalaska mira. Naša biljna ljekarna Plantamedic njeguje takav pristup životu, gdje je stil življenja itekako najbitniji dio razmišljanja o zdravlju i boljitku osobe.

Svaka osoba može pronaći sve što joj je potrebno za pravilnu njegu svoga zdravlja u širokoj ponudi ljekovitog bilja.

Naglasak stavljajući na fitoaromaterapeutsko savjetovanje sa fitoaromaterapeutom za to usavršenim, možete odrediti točno određen algoritam pristupa Vašoj tegobi.