FITOAROMATERAPEUTSKO SAVJETOVANJE

Što je to FITOAROMATERAPEUTSKO SAVJETOVANJE

Fitoaromaterapeutsko savjetovanje je disciplina usmjerena na njegovanje zdravlja tijela i duha, koja zahtjeva razumijevanje osnovnih farmaceutskih vještina uz usavršeno znanje o ljekovitom bilju i djelovanje istoga na ljudsko zdravlje, dokazanim metabolizmima. Savjetovanje u fitoaromaterapiji podupire holistički pristup zdravlju i cjelovit je pristup obuhvaćen prema pojedincu, gdje se stječe makismalan personalni učinak, na temelju ljekovitog bilja uz algoritamsko održavanje ljudskoga zdravlja.

Na kojem principu djeluje fitoaromaterapija

Princip djelovanja fitoaromaterapije je algoritamski. Svaka tegoba pojedinca ima algoritam svog rješavanja, gdje se započinje od uzroka tegbe, kojih je najčešće više. Cilj je regenerirati tijelo maksimalno koliko je to moguće, te mu dopustiti da odradi svoju funkciju, bez navikavanja na umjetne i nepotrebne cikluse. Fitoaromaterapija je znanstvenog pristupa, te certificirani fitoaromaterapeut mora biti uključen u sva klinička ispitivanja i znanstvene dokaze ljekovitog biljka kojim se koristi u davanju terapije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

KOD ČEGA POMAŽE FITOAROMATERAPIJA

Fitoaromaterapija pomaže u održavanju zdravlja, te omogućuje odklanjanje tegoba na prirodan način. 

Fitoaromaterapija je staro/novi pristup ljudskome zdravlju, gdje od davnina poznavajući ljekovite biljne komponente, čovjek pomaže svojim bližnjima i sebi.  

Cilj fitoaromaterapeutskog savjetovanja je stil življenja, koji itekako proizlazi iz holističkog pristupa zdravlju tijela i duha.

U fitoaromaterapeutskom savjetovanju se obuhvaćaju domene ljekovitog biljnog djelovanja u sinergiji sa stilom življenja, tjelovježbom, prehranom i načinom razmišljanja o sebi.

Danas na temelju mnogih kliničkih ispitivanja i znanstvenog pristupa djelovanja biljnih tvari na organizam, fitoaromaterapija dobiva još veću važnost kod održavanja:

  • kardiovaskularnog sustava

  • probavnog sustava

  • urinarnog sustava

  • genitalnog sustava

  • perifernog sustava

  • endokrinog sustava
  • mišićno/koštanog sustava
  • kod dermatologije
  • dišnog i hormonskog sustva
  • imunološkog sustava

FITOAROMATERAPEUTSKO ONLINE SAVJETOVANJE

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
fitoaromaterapija

Od sada fitoaromaterapeutsko savjetovanje možete učiniti online 

NAPOMENA: U NASTAVKU REZERVIRAJTE TERMIN ZA VAŠE  SAVJETOVANJE

Nakon što popunite podatke u nastavku, na vašu e-mail adresu stići link za online sastanak putem zoom aplikacije. Vaše  savjetovanje će biti osobno sa Fitoaromaterapeutom Ivom Kovačević. 

Osigurano vrijeme je 45 minuta i imati ćete priliku dobiti osobno sve potrebne informacije vezano za vaše zdravstvene poteškoće, te savijete sa područja fitoaromaterapije.